HTML

kipuffogó

aktuál politika szerintem ma bele az éterbe

Friss topikok

  • kipuffogásaim: @wp: látom az orvosos példám köztetszést nyert...mármint hogy írtok hozzá. :) A fájdalomcsillapít... (2009.04.08. 14:29) A magyar aki tudja a tutit!

Linkblog

Archívum

2009.04.06. 13:14 kipuffogásaim

Már a csűrhe is egymásnak esik LOL!!

 Hát igen...Az alább beszúrt linken mindenki megtekintheti hazánk nagy "hazafiait" ! Íme a tömeg, akik tudják a frankót és tudják, hogy az ország merre és hogyan menjen! Én személy szerint szórakoztam is rajta de egyben el is szörnyedtem! Komolyan mondom ami ebben az országban megy az már nevetséges! És itt ismételten a rendszerváltó csűrhére gondolok! Érdemes megfigyelni a nép szókincsét és akcentusát! Igazi értelmiségi mind! No és ez a budaházy pff... komolyan van élő ember ebben az országban aki egy ilyen gyökeret követ??? Aki egy ilyen emberre hallgat? nemáááá! 

Hihetetlen, hogy egyesek mennyire félkegyelműek és szerintük megoldás az efféle megmozdulás! Olyan szánalmas nép ez a magyar, hogy még tüntetni sem tud lol :D Itt már az egy ügy érdekében tüntetők is egymásnak esnek! Na meg a villamos!!! A villamos is kormánypárti! A villamos is hazaáruló! Mer milyen má' hogy egy tüntetésen jár a villamos?? Há nem úgyvanaz! :D :D 

Itt már komolyan az a mentalitás, hogy aki nem velünk van az ellenünk van! Ebbe szigorúan beletartozik a villamos és annak vezetője is! Mert ugyebár a demokráciában csak a tüntetőnek vannak jogai, de mindenki másnak nincs!

És íme az Indexes videó:

index.hu/video/2009/04/06/tessek_sorakozni_mert_provokacio_van_/

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kipufffogo.blog.hu/api/trackback/id/tr881049469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása