HTML

kipuffogó

aktuál politika szerintem ma bele az éterbe

Friss topikok

  • kipuffogásaim: @wp: látom az orvosos példám köztetszést nyert...mármint hogy írtok hozzá. :) A fájdalomcsillapít... (2009.04.08. 14:29) A magyar aki tudja a tutit!

Linkblog

Archívum

2009.04.18. 20:36 kipuffogásaim

Magyar gárda elemzés I.

Valami furcsa is beteges indítatásból felmentem- azaz inkább le - a magyar gárda honlapjára(szintjére), hogy megértsem miért is vannak ezek? Hogy miért a toborzás? és a többi elmebetegség. Amikor gyerek voltam én is szerettem katonásdit játszani, de annak legalább volt értelme. Rá lehetett mondani, hogy gyerekes játék. De természetes módon volt gyerekes.

De ezek???????? Na bemásolok pár kurva vicces írást a nagymagyarhazafi gárda becsület kódexéből (sicc!):

"Ki a jó gárdista?


A jó gárdista testi, szellemi és lelki adottságainak legjavát egyszerre képes mozgósítani. Nem mindig a legerősebb a legbátrabb, nem mindig a legügyesebb a leghűségesebb, nem mindig a legbátrabb a legbölcsebb. A gárdista arra törekszik, hogy mind a kilenc oroszlán benne életre keljen..."

szellemi adottságainak legjava :D Hú apám. Ez fáj. Mind a kilenc oroszlán....mivaaan? :D :D

"Mikor veszíti el egy gárdista a tagságát?

A gárdista méltatlanná válik a tagságra, ha viselkedésével, cselekedetével, vagy nyilatkozatával a Gárda Becsületkódexében foglaltakat súlyosan megsérti."

Hmm, itt most rögtön jön egy újabb idézet, mert ehhez a kódex ponthoz szorosan kapcsolódik:

"Mi a Gárda célja?

A Gárda célja a hagyományok őrzése, a felnövekvő korosztályok testi, szellemi és lelki képzése, a nemzetben gondolkodók összefogásának és összetartozásának erősítése, a magyar nemzet értékeinek ápolása és védelme, mert csak aki ismeri a múltját, az látja a a jövőjét. A test, a szellem és a lélek harmóniája az ember legfontosabb képessége. A nemzeti értékek védelme pedig olyan egyetemes feladat, amely soha nem veszíti el fontosságát."

Hát akkor a gárda főkapitányát és vagy 5 tucat tagot máris ki kellene rúgni, ui. a főkapitány úr a mai napon azt találta mondani: " semmi nem igaz holokausztból ". Namármost, a kódex fenti pontja aszongya: " ...magyar nemzet értékeinek ápolása és védelme.." Ezek szerint mindazok a magyar honfitársaink, akiknek mindössze az volt a "bűnük", hogy zsidónak születtek, ők nem értékek? Nem tartoznak bele a magyar nemzet körébe? Véleményem szerint máris megszegték a kódexüket ui:

"Mikor veszíti el egy gárdista a tagságát?

A gárdista méltatlanná válik a tagságra, ha viselkedésével, cselekedetével, vagy nyilatkozatával a Gárda Becsületkódexében foglaltakat súlyosan megsérti."

Nos véleményem szerint az előbb említett elmebeteg kijelentése kimerítette a súlyosan megsértette fogalmat! Na és csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy a gárda mindig is kikérte magának, hogy ők antiszemiták lennének... Namármost ha a gárda egyik első embere ilyet mond, akkor az egész gárda tehet egy szívességet: Monnyon le!!!

"Hogyan lehet a Gárdából kilépni?

Idő múlásával, betegség miatt vagy egyéb nyomós okból a gárdista kérelmezheti elbocsátását a Magyar Gárdából. Erről döntést a fentebb leírt módon a becsületbíróság hoz, amelynek végzése értelmében az egység parancsnoka kiállítja az elbocsátó levelet. Ezzel a gárdista tagsága megszűnik. A Gárdától azonban nem kell elszakadnia. Kerülhet tartalékos állományba, vagy lehet pártoló tag."

Figyeled? BECSÜLETBÍRÓSÁÁÁG :D :D húúú de komolyak itt valakik! Azta mindenit!
 

"Miért Magyar?

Azért, mert azonosulunk mindazokkal, akik magyarnak vallják magukat. Ha kell, osztozunk balsorsukban, de részt kívánunk venni boldogulásuk megvalósításában is."

Hmm...azonosulnak mindazokkal akik magyarnak tartják magukat. Minden zsidó embertársammal ezek szerint azonosulva vannak. De akkor még mindig nem értem a fenti főkapitányi megnyilvánulást! Vagy a zsidó az nem magyar? én úgy tudom, hogy a zsidóság, kereszténység, buddhizmus, krisna tudatúság stb, ezek mind vallások! Az hogy valaki magyar az meg a nemzetisége. Nem? Mert szerintem senki nem mondaná (egy normális országban) pl. Richard Gere-re hogy te nem is vagy amerikai! Te Buddhista vagy! Mivel köztudottan Gere művészúr hívő buddhista már egy ideje!

Nah mára ennyi.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://kipufffogo.blog.hu/api/trackback/id/tr591073206

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.04.19. 08:19:15

A Harmadik birodalom visszavágMost őszintén: mi kell még ezek után ahhoz, hogy ne legyen kérdéses senki számára a Magyar Gárda szélsőséges, militáns és káros mivolta? Több Nyugat-európai demokráciában (akikhez elvileg mi is tartozni akarunk) egy ilyen meg…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása