HTML

kipuffogó

aktuál politika szerintem ma bele az éterbe

Friss topikok

  • kipuffogásaim: @wp: látom az orvosos példám köztetszést nyert...mármint hogy írtok hozzá. :) A fájdalomcsillapít... (2009.04.08. 14:29) A magyar aki tudja a tutit!

Linkblog

Archívum

2009.04.15. 00:58 kipuffogásaim

Erre most mit mondjak?

Pár percel ezelőtt cuppantam fel az index honlapjára, ahol megint egy érdekes videót néztem meg...

Hát...most mit mondjak? Komolyan alig találok szavakat, úgyhogy írom ami eszembe jut:

NEVETSÉGES, SZÉGYENTELJES, ÉGŐ, IDIOTIZMUS STB...

Olyan nevetséges egy nép vagyunk már komolyan! Vagyis inkább helyesbítenék: ezek a tüntetők nevetségesek! LIBÁK bazd meeeeeg :D ezek kivittek libákat!!!!!! Annyira komolytalanok és vércikik, hogy arra már nincs szó!!!! LIBÁKAT vittek ki a tüntetésre!!!!!!!!! ÁÁÁÁáá :D :D :D Jójó értem én a célzást, de akkor is! Ha egy idegen, külföldi szemlélője lennék ezeknek az eseményeknek, komolyan azt hinném, hogy ez valami kabaré!

Ezek tényleg azt hiszik, hogy ezzel bármit is elérnek? Ja de. egyet biztos: még inkább leégetjük magunkat külföldön. lol

És már megint ugyanaz: csináljunk "mártírokat" szegény tüntetőkből, akik gázt kaptak és meg lettek ütlegelve (az egyik tüntetőt idézem: "IDEGGÁÁÁZ" lol).

Ezek hol élnek most komolyan? Azt hiszik, hogy mindent lehet? Hogy itt egy tüntető bármit megtehet következmények nélkül???

Bazd meg: amerikában ha egy kaviccsal megdosz egy rendőrt úgy fejbebasz, hogy anyádat sem ismered meg + még le is ültetnek!! DE ITT??? Ó itt nem. Itt belerughatsz a rendőrbe, mert tüntető vagy! És ha emiatt a rendőr jól fejbekúr akkor még neked áll feljebb, és jönnek a morvai krisztinák + degenerált társaik és majd jól megaszongyák: " RENDŐRÁLLAM!!! SZEGÉNY TÜNTETŐK!!! "

Én azt mondom: igenis jól szét kell rúgni ezeknek a gyökereknek a seggét és addig fújni a pofájukba a gázt amíg gyomorsav nem szivárog a füléből is!

Hát a jó kurva életbe már: ha valami nincs bejelentve, az nincs bejelentve! Ennyi! A jogszabályok mindenkire vonatkoznak! És ha valami nincs bejelentve és a rendőrség ennek hangot is ad: hagyja el mindenki a területet mert feloszlatják, akkor igenis tiplizni kell haza! Ennyi. Ha nem mész akkor ne csodálkozz hogy ezt-azt kapsz az arcodba! Plussz ha még ennek fejében bele is rúgsz a rendőrbe, akkor úgy kell neked ami utána ezért jár!

Tüntetni lehet kultúráltan is nem pedig síppal a pofádban!!!!! 

Zárom soraim, mert hazánk eme csűrhéjének tiltakozási szokásairól órákig tudnék puffogni, amihez semmi kedvem!

Ui: a rendőr sorfal elé leülő nő, aki keresztet vet: erre csak annyit mondok: szerintem a helyszínt eltévesztette és szerintem erre mondják: MARHA!!! (elnézést a marháktól)

És a videó:

index.hu/video/2009/04/14/garda/

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kipufffogo.blog.hu/api/trackback/id/tr231065771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása