HTML

kipuffogó

aktuál politika szerintem ma bele az éterbe

Friss topikok

  • kipuffogásaim: @wp: látom az orvosos példám köztetszést nyert...mármint hogy írtok hozzá. :) A fájdalomcsillapít... (2009.04.08. 14:29) A magyar aki tudja a tutit!

Linkblog

Archívum

2009.04.08. 14:15 kipuffogásaim

Zártkörű társlagó

 

A fenti kép a fidesz honlapjának nyilvános fórumán díszeleg. A szöveg egy részét azonban marhára át kéne írni kb erre: " Ez az a fórum, ahol kötetlenül lehet társalogni azokkal, akik szintúgy GONDOLKOZNAK MINT a fidesz és megosztanák gonolataikat másokkal." Pedig a kép annyira de annyira édi! Egy sínpár, bal és jobb oldali sínnel, ahol beszélgetnek egymással a fiatalok...de a lényeg hogy hiába van két oldala a sínpárnak, a vonat ugyanoda visz... Hát úgy látszik csak én vagyok naív!

Igen! Ezt a dolgot már említettem az előző írásomban, de muszáj még puffognom rajta! 

Mint már ahogy írtam korábban, írtam egy-két bejegyzést erre a bizonyos fórumra. A véleményem az ott publikálók 99%-ától eltérő volt! Más volt a hozzáállásom bizonyos dolgokhoz, feltettem jogos kérdéseket mint pl: program? vagy hogy miért nem hajlandó egy ilyen kiélezett helyzetben a fidesz a kormánnyal az ORSZÁG érdekében tárgyalni? És nem tették ki! Olyannyira sem, hogy már egyátalán nem lelhető fel a hozzászólásom! Mert eddig az volt a nevem mellé írva, hogy "moderálásra vár", de legalább kint volt és a szerkesztők (cenzúrázók) legalább látták. De már ennyire sem! Simán törölték! Véleményem szerint csúnya szavakat, kirekesztő megjegyzéseket szokás moderálni, nem pedig az ellenkező véleményeket!!!!!! És még ezek papolnak Kádári, diktatúrista kormányról???? Közröhej!!!

Az egész fórum és annak moderálási elvei annyira de annyira tükrözik az egész fideszes pereputtyot! Aki más véleményen van azt meg sem hallgatjuk! Csak egymás között osztjuk az észt! A fidesznek eddig egy nagy ellensége volt: Gyurcsány...nem tárgyaltak vele. Most jön valszeg Bajnai, de vele sem tárgyalnak LOOOOL!!!! Annyira röhej bazd meg áááá! És mint mondtam ez a civil fórumokon is visszaköszön: "Nem hallgassuk meg amit te mondol, mer nem! Mé há me nem úgy gondókzó mint mink! " Szégyeljék magukat!!!! És a legrosszabb, hogy még ezt sem tudom elmondani nekik mert kimoderálnak!

A fidesz elve: Moderáljuk (zárjuk ki)  mindazt aki nem ért egyet velünk!

Eddig moderálva lett: szerény személyem

                             napkelte

                             ATV 

                             Medgyessy

                             Gyurcsány

                             Bajnai

                             Dávid Ibolya

... és a sor még bővűlni fog az 100!

Lehet politikusokat utálni, nem egyet érteni! Az ellenvélemény lehet totálisan megalapozott is! Az hogy Gyurcsányt sokszor bírálták, bizony nagyon is jogos volt!

DE: mindezek ellenére teljes mértékben elutasítom azt a hozzáállást, hogy nem beszélnek senkivel, nem tárgyalnak, legújabb: meg sem hallgatják Bajnai javaslatait!!!!!! Miféle felelős politikus az ilyen???? Nem azért kapod a pénzed baszod, hogy csak a sajátjaid seggét nyald és éjjel-nappal ugyanazt hangoztasd: hogy előrehozott fideszt! Azért kapod a summádat, hogy a választók érdekeit szemelőtt tartva, bent a munkahelyeden (Parlament), oszd meg álláspontodat a politikai ellenfeleddel!!!! Az nem vita, hogy el sem megyek!!!!!!!!!!! Az gyerekes, ostoba, aberált viselekdés!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kipufffogo.blog.hu/api/trackback/id/tr881053856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása