HTML

kipuffogó

aktuál politika szerintem ma bele az éterbe

Friss topikok

  • kipuffogásaim: @wp: látom az orvosos példám köztetszést nyert...mármint hogy írtok hozzá. :) A fájdalomcsillapít... (2009.04.08. 14:29) A magyar aki tudja a tutit!

Linkblog

Archívum

2009.04.16. 18:06 kipuffogásaim

Ételosztás, avagy ahol az is zabál aki rá sem szorul!

Pár órával ezelőtt voltam szemtanúja egy kurvára felháborító dolognak!

Az Örs vezér terén ingyenes ételosztás volt egy keresztény szervezet által.

Sok hajléktalan állt sorba akik valóban rászorulnak. Nézem nézem a buszból szegényeket. A szemem szépen végigment a soron. Erre mit látok? Hát bizony olyanok is sorban álltak kajáért, akik kurvára nem szorultak rá! Ezt látja az ember: normális ruha, tiszta bőr, jól belőtt séró, viszonylag normális táska stb... Erre bazd meg beáll enni.

Katasztrófa, hogy egyes emberek mennyire nem tudják, hogy mit illik és mit nem? Pofátlanul odaáll és nyújtja a kezét. Ezek úgy gondolkodnak, hogy ha valami ingyen van akkor az mindenkinek ingyen van. Abba bele sem gondolnak, hogy valószínüleg azé van ingyen mert a ténylegesen rászoruló hajléktalanoknak valóban nincs pénzük egy tál finom főzelékre. Ezért van ingyen!!!!! Nem azért, hogy az ingyenélő vén kurvája egyen egy jót. Az említett kolduló ugyanis egy középkorú nő volt. Hogy akadt volna a torkán! És utána még volt pofája újra beállni a nagy dagadt, zsíros seggével. Kellően felhúztam már ezen is magam amikor mit látok? Egy idős néni a jól szituált unokájával szintén kajáért kuncsorog. Gondolom mivel a kölök látta, hogy kaja van mondta neki a mama, hogy " éhes vagy lelkem? gyere álljunk be és kapsz fini kaját"! Aztán széles mosollyal adta oda a kölöknek az ételt. Legszívesebben kivettem volna a gyerek kezéből és egy valóban rászoruló, már egyszer sorban állt hajléktalannak adtam volna oda. Annak pl. aki vagy tízszer nyalta le kanalát miután végzett az adagjával!

Döbbenetes, hogy egyesek milyen ostobák, bunkók, illetlenek és hogy a szolidaritás minimális szikrái is mennyire hiányoznak belőlük!

De ilyen nép a magyar! Ha fizetni kell akkor rinyál, ha valami ingyen van azt meg természetesnek veszi! Függetlenül attól, hogy rászorul e vagy sem!

Annyira tipikus! Pl. amikor még volt vizitdíj! A 300 Ft-ot sokalta, de azé cigire volt pénze két naponta! Álszent egy nép ez! (az előbbi példa egy körzeti rendelőben történt meg) 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kipufffogo.blog.hu/api/trackback/id/tr491069191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása